Cambrer/a de pisos (H/D) amb certificat de discapacitat

Oferta

Població
Albons

Experiència / Requisits sol·licitats
- Certificat de discapacitat igual o superior al 33%. - Experiència mínima realitzant neteja d'habitacions i atenció al client. - Busquem una persona organitzada i dinàmica. - Valorable residència propera al lloc de feina.

Descripció
Des de Fundació Eurofirms seleccionem un cambrer de pisos (H/D) amb certificat de discapacitat per una empresa del sector hostaleria ubicada a L'Escala. La persona seleccionada realitzarà les següents funcions: - Neteja d'habitacions i zones comunes de l'hotel. - Atenció al client. - Reposició d'amenities. - Entre altres tasques pròpies del lloc de feina.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.