Dependent/a botiga de carcacasses i gadgets tecnològics.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
¿Que busquem en tu? No necessitem que tinguis experiència, només ganes. NOSALTRES ET FORMEM! -valorable experiència en Retail i Atenció al client. -Passió pel servei personalitzat al client i a la venda. -Orientació cap a la consecució d'objectius comercials. -Residència o possibilitat de viure prop de la botiga -Motivació per desenvolupar la teva carrera professional. -La implicació, el treball en equip i la capacitat d'aprenentatge són competències claus en els nostres equips.

Descripció
Dependent/a, atenció al client i venda de carcasses

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.