Tècnic/a en Educació Social o Pedagogia (Joves en pràctiques, pendent de resolució)

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible ser beneficiari de la Garantia Juvenil, estar inscrit a l'oficina de treball coma a demandant d'ocupació i no estar treballant ni estudiant. No haver participat al mateix programa en l'edició 2019 i 2020. No haver finalitzat els estudis fa més de 5 anys. “Contractes de treball efectuats d'acord amb l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol i la Resolució TSF/2537/2020 del 8 d’octubre, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%”.

Descripció
Cerquem persona jove amb estudis post obligatoris de Grau en Educació Social o Pedagogia (es valorarà que tingui coneixements d'informàtica i disseny) Per contracte laboral en pràctiques remunerades de 6 mesos a l'administració pública.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.