Monitors/es de lleure casa de colònies per la província de Girona.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Preferible amb experiència en colònies, casals , campaments, esplais, CAU...

Descripció
Des de Rosa dels Vents seleccionem monitors/es amb disponibilitat immediata per les nostres cases ubicades principalment a la província de Girona (La Bisbal de l'Empordà, Torroella de Montgrí, Palamós, Palafrugell, l'Estartit...) i província de Barcelona. Requerim disponibilitat immediata d'incorporació, per fer formació i estades d'una setmana de dissabte a dissabte. Oferim manutenció i allotjament gratuït a la casa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.