Comercial d’exportació amb francès alt.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
- Formació en Comerç, Empresarials o similar (valorable) - Experiència de comercial, sector indiferent. - Experiència de 2 a 3 anys en vendes (valorable) - Imprescindible alt nivell de francès parlat i escrit. - Coneixements del Paquet Office - Disponibilitat per viatjar (9-10 vegades l'any)

Descripció
Una oportunitat laboral estable en l'àmbit de les vendes amb l'oportunitat de viatjar per Zona França i Nord d'Àfrica? Sona bé? T'expliquem més. Si comptes amb experiència en el sector comercial i vendes amb un nivell alt de francès parlat i fluid i ets una persona amb habilitats comunicatives, dinàmica i resolutiva i amb passió pel món del disseny aquesta és la teva oportunitat laboral! Les funcions que s'hauran de portar a terme: - Responsabilitzar-se del manteniment i increment de la cartera de clients. - Prospecció i increment de la cartera de clients de la zona assignada (Zona França i Nord d'Àfrica) - Anàlisis del mercat i competidors - Viatjar (aprox. 10 cops a l'any). - Assistir a fires per presentar el producte. - Negociació i tancament de comandes. S'OFEREIX - Contracte indefinit directe per empresa - Jornada completa - Horari 9h a 13:15h i de 15h a 18:30h - SBA: 24.000 - 28.000 (variables a partir del segon any) - Progressió salarial

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.