Educador/a Social per un institut.

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
Titulació d'Educació Social, Integració Social o Animació Sociocultural. No es descarten altres titulacions de l'àmbit social i educatiu.

Descripció
Es necessita Educador/a Social en primera instància, però no es descarta que pugui assumir la plaça una persona amb titulació d'integració Social o Animació Sociocultural o altre titulació del camps de l'educació. Tasques: Resolució de conflictes / mediació Dinamització de patis Gestió alumnat UEC Tasques gestió administrativa AMIPA Gestió disciplina al servei a la comunitat. Seguiment individual Hores: 15h a la Setmana. Matins. Dimarts, Dimecres, Dijous de 9:45 a 13:45 i Divendres de 9:45 a 12:45. De 1 de Setembre a 15 de Juliol.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.