Comercials amb discapacitat per la venda de productes de joc d’ONCE a l’àmbit de la província de Girona.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiencia no requerida. • Vocació comercial i d’atenció al client, preferiblement experiència en el tracte amb el públic. • Capacitat d’aprenentatge sobre l’ús d’eines tecnològiques tals com el TPV (terminal punt de venda) i mòbil: conèixer el funcionament del TPV i realitzar totes les operacions associades. • Realitzar aquestes tasques en un punt de venda a l’aire lliure amb ús de l’expositor i de manera autònoma. Competències transversals: Relació interpersonal, Iniciativa, Orientació a l’assoliment, Responsabilitat, Atenció i Orientació al client, Organització i planificació.

Descripció
• Es responsabilitzarà d’executar les activitats de comercialització i venda de productes de joc de l’ONCE. • Mantenir el contacte directe periòdic amb clients habituals i atraure potencials clients (captació). • Informar i aconsellar al client sobre productes disponibles, dates de propers sortejos, ... • Cobrar i donar informació sobre la devolució de premis, si s’escau. • Aplicar els procediments administratius per fer la liquidació de la gestió de les vendes a la seva agència administrativa. Municipis: Calonge, Cassà de la Selva, Palamós, Salt, Santa Coloma de Farners, Banyoles, Castelló d’Empúries, L’Escala, Figueres, La Jonquera, Llançà, Olot, Torroella de Montgrí, Blanes i Tossa de Mar.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.