Operari/a de neteja i desinfecció.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible: - Domini del castellà i català. - Experiència en el sector de neteja de 6 mesos. - Permís de conduir i vehicle propi (per a desplaçar-se al centre si no viu en la localitat). - Persona polida, responsable.

Descripció
Es precisa personal de neteja per a realitzar servei de desinfecció a Torroella de Montgrí. S'ofereix jornada de 28 hores setmanals en horari de matins.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.