Operari/a de neteja per l'Escala.

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
IMPRESCINDIBLE: - Permís de conduir i vehicle propi, per a arribar al centre. - Domini del castellà i català. - Persona responsable, polida i amb ganes de treballar.

Descripció
Es requereix personal de neteja per a realitzar substitucions diverses de vacances en la zona de L'Escala. Possibilitat de continuïtat en l'empresa. Jornades i horaris a concretar en entrevista, entre mitja jornada i jornada completa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.