Administratiu/iva comercial per immobiliària

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Nivell formatiu mínim de cicle de grau mitjà o superior en gestió administrativa, o batxillerat. Domini del català i castellà. Idiomes valorables. Valorable formació en màrqueting. Carnet de conduir i vehicle imprescindible per la feina. S'ofereix: Contracte indefinit a jornada completa. Horari de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20 h Sou brut mensual aproximat de 1750 € en 14 pagues.

Descripció
Atenció al públic, visites a immobles, tasques administratives, publicacions publicitàries, edició d’imatge, etc. Segons coneixements i vàlua.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.