Muntador/a d'equips electro-mecànics

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
No es imprescindible però si valorable tenir experiència en cadena de muntatge o similar. Coneixements d'ofimàtica bàsica.

Descripció
Es precisa una persona amb FP Mecànica o FP Electrònica, FP Electromecànica Es busca el següent perfil: persona compromesa, metòdica i orientada a resultats. Ha de tenir capacitat d'aprenentatge per evolucionar amb els nostres productes.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.