Ajudant/a de cambrer/a

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
Formació i/o experiència en el sector d'un any. Valorable anglès i/o francès. Salari segons conveni, des de 16.000,00 € a 19.000,00 € / Bruts (Jornada completa); a més de variables com les propines. Fora del marge econòmic ofereixen dietes, formació constant amb un equip de professionals. Podreu gaudir de avantatges del club com classes gratuïtes, entre altres.

Descripció
Hotel de 4*. Persona dinàmica, educada, orientada al servei i a la millora continua. Capacitat organitzativa, flexibilitat i amb gestió de l'estrès. Comunicativa, detecció de necessitats i resolució de problemes. Empatia amb els clients i autocontrol.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.