Auxiliar de jardinería

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible: un any d'experiència. Imprescindible: Castellà; valorable català, valorable anglès o Francés. Mínim un any d'experiència en el sector. Permís de conduir i vehicle propi.

Descripció
Club de golf professional cerca auxiliars de jardineria per a incorporar-se a l'equip de treball de camp. Es busca persona amb experiència en jardineria com mínim un any que s'encarregarà de tasques com sega amb màquines triples o quíntuples, sega amb màquines manuals, sega amb desbrossadores, operacions de punxats en greens, tees i carrers, aplicacions d'abonaments o enceballs, aplicació de líquids i/o fitosanitaris.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.