Cambrer/a d'habitacions.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
IMPRESCINDIBLE: - Domini castellà i català. - Experiència en el sector de la neteja, mínima de 6 mesos - Carnet de conduir i vehicle propi per arribar al centre de treball. - Disponibilitat d'horari i d'incorporació.

Descripció
Es requereix cambrer/a de pisos per apartaments situats a Platja d'Aro. Horari i jornada a concretar en entrevista. Es requereix disponibilitat per treballar el cap de setmana, amb un dia de descans entre setmana. Hora d'inici a partir de les 11H o 9H.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.