Instal·lador de sistemes de reg

Oferta

Població
Regencós

Experiència / Requisits sol·licitats
Estudis mínims de CM/FP1 en electricitat / Jardineria Es valoraran aptituds comercials per poder presentar als futurs clients els nostres productes i serveis. Domini de català i castellà i es valoraran els coneixements d'anglès. Carnet de conduir imprescindible per la feina.

Descripció
Manteniment dels sistemes de reg dels clients actuals i instal·lació de nous sistemes. Instal·lació de canonades de reg, aspersors, sistemes de degoteig, construcció de bateries d'electrovàlvules centralitzades, comptadors d'aigua, sistemes de bombament, fertirrigació, filtratge, etc. Instal·lació de sistema de jardineria intel·ligent de la nostra marca que és un sistema format per sensors i controladors de reg que permet convertir un jardí tradicional en un jardí intel·ligent. Sous segons convenis i horari de 9 a 14 i de 15 a 18h.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.