Operari/a (o aprenent) de taller de construccions mecànico-metal·lúrgiques.

Oferta

Població
Mont-ras

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorarà experiència en el sector

Descripció
Busquem una persona responsable i dinàmica per incorporar-se a un taller familiar (3a generació) de construccions mecànico-metal·lúrgiques. Es treballarà amb cisalla, plegadora, curvadora, serra-cinta, radial, soldadura (TIG), etc. Caldrà interpretar plànols així com prendre mides. Les tasques a realitzar es duran a terme tan a taller com a l'obra. També ens dediquem a la instal·lació de llars de foc. Es valorarà carácter positiu, comunicatiu i disciplinat.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.