Borsa de treball ofertes 30 plus - Sector alimentari. Majors 45 anys . Cerquem persones aturades, majors de 45 anys amb perfils diversos en l'àmbit alimentari ( atenció al client i/o obrador) interessades en participar al procés de selecció de les of

Oferta

Població


Experiència / Requisits sol·licitats
Persones aturades DONO -Majors de 45 anys - Empadronades al Baix Empordà - Segons llocs de treball de les empreses del programa. ( Atenció al client, obrador).

Descripció
Borsa de treball ofertes 30 plus-Sector alimentari. Majors 45 anys Cerquem persones aturades, majors de 45 anys amb perfil atenció al client i obrador al sector alimentari. Interessades en participar al procés de selecció de les ofertes del programa 30 plus. Totes les ofertes es publicaran en detall amb posterioritat. Imprescindible alta motivació per l'aprenentatge.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.