Monitors/es

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Cal vehicle i poder diposar d'ell per desplaçar-se. Saber gestionar grups de nens i joves d'entre 6 i 13 anys. Bona presència i saber estar. Valorem carisme amb els nens, creativitat. Necessari persona responsable i compromesa amb la feina. Possibilitats d'ampliar horari a mesura que encaixi la persona i el creiexement del projecte. (Enguany més de 150 alumnes arreu)

Descripció
Busquem persona dinàmica per portar grups de nenes i joves en l'activitat extraescolar de robòtica en horaris i zones concretes. VILADAMAT de 13:45-14:45 (dimarts i divendres), L'ARMENTERA 16:30-17:30 (dimecres), BELLCAIRE 14:00-15:00 (divendres), VENTALLÓ 12:45-13:45 ( divendres), CALONGE 12:30-13:30 (divendres). NO CAL EXPERIÈNCIA EN ROBÒTICA tot i que es valorarà positivament si se'n té. (Formació a càrrec nostre). Material utilitzat: bàsicament WeDo i MindstormsV3. El quilometratge a partir del quilòmetre 11 del lloc de residència de la persona es paga a 0.19€/km.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.