Xofer/a maquinista de camió amb grua per sector de la construcció.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Conductor/a de camió, carregar amb la grua el material per portar a l’obra. Requisits: Nivell formatiu mínim l’ESO. Valorable el carnet CAP de conducció. Coneixements amb manipulació de retroexcavadora. S'ofereix: Contacte temporal de 12 mesos renovable a indefinit. Jornada laboral completa, en horari partit de 8 a 13 h i de 14 a 17 h. Salari segons conveni oficial de 3a del sector siderometal•lúrgic, 1300- 1400 € bruts.

Descripció
Xofer maquinista de camió amb grua per sector de la construcció.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.