Monitors/es de menjador per a cobrir substitucions a les escoles del Baix Empordà

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Tècniques de comunicació, tècnica d’intervenció educativa amb infants, tècniques i recursos d’animació, tècnica de resolució de conflictes, manipulació d’aliments, dietètica i nutrició infantil i cursos relacionats amb l’àmbit educatiu i infantil.

Descripció
Tasques a desenvolupar: o Intervenir directament en l’hora de dinar dels alumnes de menjador. o Vetllar per la seguretat dels alumnes, en tot moment. o Seguir les pautes educatives marcades pel centre. o Presentar la documentació de gestió requerida. o Participar en els processos avaluatius dels alumnes. o Participar en la millora del servei.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.