Acompanyament diürn per a persona gran. Caps de setmana.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible experiència en la cura de persones grans i carnet de cotxe. Imprescindible parlar i entendre castellà i entendre el català i es valorarà positivament si el parla.

Descripció
Acompanyament en les activitats de la vida diària: Supervisió, compres, desplaçaments, àpats, cura de la llar. Horari:10'30 a 17'30h (14h setmanals). Disponibilitat dissabte - Diumenge.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.