Muntador/a de portes automatitzades.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Cal aportar experiencia similar demostrable REQUISITS: -Es valorarà tenir coneixements d'electricitat i/o electrònica - Disposició d'aprendre - Incorporació immediata - Vehicle propi - Carnet de conduir

Descripció
Important empresa del Baix Empordà necessita incorporar persona per vacant de MUNTADOR/A DE PORTES AUTOMATIQUES Tasques: ajudar a tallaer en la fabricació de les portes i sortir per muntar-les en els clients.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.