Lampista en fred. (Programa 30 Plus - Persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
experiència demostrabe en el sector o en manteniment Carnet de conduir B carnet de gasos fluorats (valorable 3kg càrrega) carnet Rite, a valorar carnet fred industrial, a valorar

Descripció
Reparació i instal·lació de tot tipus de maquinaria d'hostaleria, fred industrial. Jornada completa, horari de dilluns a divendres de 9:00-13:00 a 15:00-19:00h. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació durant el contracte laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.