Operari/a industrial.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Valorem notablement experiencia demostrable en el sector industrial Requisit indispensable residir a la comarca del Baix Empordà

Descripció
Important empresa industrial del sector de les arts gràfiques necessita incorporar al seu equip personal operari/a industrial, Sota la responsabilitat del cap de torn les funcions de l'operari/a serien en el suport d'impressió per la recollida de cilindres i preparats per imprimir, neteja d'utillatges, etc, també a laminació revisant l'estat de la producció, controlar el material i la correcta laminació del material, i també a manipulats per màquina de bosses.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.