Gestor/a de propietats privades (Programa 30 Plus - Persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
IDIOMES Domini Avançat: Català, Castellà, Anglès i Francès Valorable Domini: Rus Carnet de Conduir: ?B1 Imprescindible Experiència professional Valorable experiència en el sector d'administració de Finques, hostaleria, turisme o similar Formació: Titulació en Turisme, Administració de Finques o similar al professiograma de funcions descrit. Paquet Office: Domini avançat paquet Office; Excel, PowerPoint, Word…

Descripció
Comunitat de Residències Privades de la Costa Brava requereix cobrir posició de nova creació de Gestor/a Propietaris o LANDORD CARE per treballar a les oficines de l'Entitat Reportant a la Presidència i Comissió Delegada de la Comunitat: Funcions: ATENCIÓ A LES PROPIETATS Rol d'interlocució i atenció a les propietats i la gestió de les necessitats. Registre, atenció, tractament i gestió de les sol·licituds i incidències de les propietats de la Comunitat (Desperfectes, manteniment, gestió d'enviaments i recepció de comandes, aportacions de la comunitat…) COMUNICACIÓ, ESDEVENIMENTS Desenvolupament i creació de Pla de Comunicació i Esdeveniments Anual per a la Comunitat seguint directrius de la Comissió Delegada. Manteniment de la Web corporativa Comunicació: Elaboració de continguts interns i distribució a la Comissió Delegada i internament a la Comunitat. Desenvolupament i manteniment de l'aplicació/eina de comunicació amb els propietaris i els residents. Elaboració de materials i continguts de comunicació interna per a la Comissió MÀRQUETING & SALES Detecció i Creació de les necessitats dels propietaris juntament amb la Comissió Delegada Cerca de proveïdors de serveis i establiment de noves aliances amb afany de donar servei a les necessitats de la comunitat: proveïdors de serveis com a restauració, esdeveniments, turisme, activitats, gran consum alimentació, etc. Establir acords de consum i Valor Afegit al servei Landord Care. Potenciació dels serveis i augment d'ingressos en pro a la comunitat El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació durant el contracte laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.