Auxiliar administratiu/va per coordinar les feines a diferents industrials i/o operaris sector: serveis, lloguer i construcció

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en atenció al client, coneixements mínims d'informàtica, electricitat, fontaneria, jardineria, tractaments piscines,... Requisit indispensable anglès i carnet de conduir.

Descripció
Coordinar les feines a diferents industrials i/o operaris sector: serveis, lloguer i construcció: Reparacions, reformes, subministres, etc... Atenció al client (contestar Mail, enviar pressupostos, compres, etc..). Ajudes a carregar (mobles, electrodomèstics, etc.....). segons les necessitats de l'empresa i/o clients. Suport en oficina control vehicles empresa (ITV, portar cotxes mecànic, etc.), Realitzar checking i ckeckout de cases de lloguer d'ús turístic i vacacional.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.