Mecànic/a - muntador/a.

Oferta

Població
Albons

Experiència / Requisits sol·licitats
- Formació CFGM o CFGS en mecànica o similar. - Experiència demostrable de 5 anys com a mínim en posicions de muntatge de maquinària, manteniment industrial i/o similars. - Coneixements de mecànica, pneumàtica, hidràulica i soldadura. - Molt valorable experiència en sector Agricola o Metall.

Descripció
AXXON TECH selecciona un/a MECÀNIC/A MUNTADOR/A per a important empresa del sector agrícola, situada a Figueres. La persona seleccionada s'integrarà en equip de 3 persones i participarà en projectes de muntatge de maquinària nova a taller i s'integrarà en els equips que realitzen el manteniment preventiu/correctiu de la maquinària. Funcions: - Muntatge de maquinària nova i adaptacions. - Reparació d'avaries en l'àmbit mecànic (mecànica, hidràulica, pneumàtica, soldadura i electricitat). - Posta a punt de màquines d'ocasió. - Servei d'atenció tècnica a casa del client, puntualment. S'ofereix: - Projecte estable - Formació per empresa - Bon ambient de treball

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.