Tècnic/a laboral

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima de tres anys fent tasques similars. Bon nivell d'excel per la gestió de les dades

Descripció
Es necessita incorporar una persona amb experiència en el departament de RRHH. Tasques a realitzar: - Gestió d'hores - Tramitació d'altes i baixes - Contractacions, pròrrogues, finalitzacions - Gestió de nòmines i entrada d'incidències al programa - Gestió d'assegurances socials Treballarà amb SAGE, SEPE, SISTEMA RED, SILTRA,... Horari jornada partida i completa, 8 hores diàries. De dilluns a divendres. Vehicle recomanable per arribar al lloc de treball. Incorporació a partir del mes de gener per facilitar l'adaptació al lloc de treball abans de que la baixa es faci efectiva ( prevista pel mes de juny).

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.