Xófer (Programa 30 plus - Persones majors de 30 anys)

Oferta

Població
Sant Feliu de Guíxols

Experiència / Requisits sol·licitats
Carnet B. Experiència mínima 3 any en el sector del transport i coneixement de la zona.

Descripció
Es cerca xofer per entrega i recollida de roba per hotels i restaurants, repartiments, descàrrega, pes de roba i revisió/manteniment diari de la furgoneta. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació prèvia al contracte laboral, durant el mes de GENER (Dates subjectes a modificació degut a l'extraordinària situació de pandèmia derivada de la COVID-19).

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.