Netejadors/es i cambrers/es d'habitacions per aparthotel.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
neteges de apartaments i hotel

Descripció
Desde MARC CLEAR SL estem seleccionant netejadors/as i cambreres/us de habitacions per a un important Aparthotel situat en Platja d'aro. Les teves funcions: - Neteja general del nombre d'habitacions assignat - Ordenar, cuidar i mantenir en perfecte estat les habitacions, rentar i planxar la roba, així com el material i útils de neteja - Neteja de zones comunes T'oferim : - Contracte indefinit - Jornada de 30h setmanals - Horari: intensiu de matins - Salari: competitiu segons conveni de 1065 euros + EXTRES - Incorporació immediata Requisits: - Professionals amb experiència en el lloc d'almenys 6 mesos - Persones amb iniciativa i clara orientació a l'ordre i la qualitat - Residents a Girona província - Incorporació immediata

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.