Cambrers/es de pis per Hotel - Platja d'Aro

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Molt valorable experiència com a cambrera/o de pisos. Imprescindible experiència en neteja professional. Permís de conduir i vehicle si es resideix fora en població diferent a Platja d'aro

Descripció
Seleccionem CAMBRERS/ES DE PIS per neteja en hotel situat en Platja d'Aro. Les tasques a realitzar seran la posada a punt de les habitacions de l'hotel (retirada i reposició de tovalloles, llençols, amenitties, neteja de mobiliari, terra, banys, etc.). Jornada laboral de 36h/s distribuïdes de dilluns a diumenge amb 1 dia de descans rotatiu. Horari de 9.30h a 15.30h. Retribució aproximada de 1050€ bruts/mes Disponibilitat inmediata.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.