Oficial per instal·lacions de finestres d'alumini.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
Domini del català o castellà. Valorable experiència prèvia en feines similars. S'ofereix: Contracte temporal amb possibilitats d’esdevenir d’indefinit. Jornada completa en horari de 8 a 13 h i tardes de 15 h a 18 h. Sou brut mensual aproximat 1.400 € en 12 pagues.

Descripció
Instal•lació de finestres. Valorable experiència prèvia en feines similars. Jornada completa en horari de 8 a 13 h i tardes de 15 h a 18 h.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.