Pedagog/a.

Oferta

Població
Palafrugell - Calella - Llafranc - Tamariu

Experiència / Requisits sol·licitats
REQUISITS: Titulació en psicologia, pedagogia, psicopedagogia Bones competències digitals: word, excel, power point i Teams. Bones habilitats comunicatives i d’atenció a les persones. Es valorarà: Experiència professional en l’àmbit de la formació Coneixements d’aplicatius GIA, CONFORCAT I qBID

Descripció
Difusió, captació i selecció de les persones més adequades per a cadascun dels programes formatius de l’entitat. Gestió administrativa i documental dels programes formatius a través dels aplicatius informàtics Orientació i seguiment dels alumnes en relació a l’assistència, avaluació dels aprenentatges, pràctiques en les empreses i qualitat de la formació rebuda. Suport en la selecció de l’equip docent i materials didàctics per cada programa formatiu Assessorar en la recerca d'ocupació i en la millora de les competències professionals de les persones Vetllar amb l’equip docent de la realització de les programacions didàctiques, planificacions didàctiques i de l’avaluació Mantenir la coordinació amb les empreses col·laboradores de pràctiques. Elaboració de memòries finals de les convocatòries de formació desenvolupades.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.