Tècnic/a de manteniment industrial.

Oferta

Població
Begur

Experiència / Requisits sol·licitats
Estudis FP II amb titulació de mecànica o manteniment industrial. Coneixements d’informàtica. Anglès bàsic. Imprescindible experiència en planificació de tasques de manteniment de maquinària de tres a cinc anys. Valorable experiència com a tècnic de manteniment. S'ofereix: Contracte indefinit. De dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 h i de 15 a 18 h amb flexibilitat. Salari a acordar amb l’empresa.

Descripció
Planificar l’execució de les tasques de manteniment preventiu i correctiu. Planificar l’activitat de les empreses externes en manteniment de maquinària. Contacte amb proveïdors de manteniment externs. Control legal de la maquinària i manteniment necessari i documentació associada, etc.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.