Transportista

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Carnet c + cap

Descripció
Repartidor amb carnet c+cap, repartiment de 8-10 palets, rutes per tot l'any. De dilluns a divendres. Repartiment entre el nostre punt de càrrega i el client final, el repartiment va a rolls hi ha palets amb transpalets elèctrics i en alguns clients es treu la mercaderia de les gàbies/palets. Busquem vacants per rutes a Figueres, a Palamos i a Girona

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.