Ajudant/a de dependent/a per gelateria.

Oferta

Població
Castell - Platja d'Aro - S'Agaró

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valora per sobre de tot la predisposició per aprendre , responsabilitat i bon tracte al públic, persona ordenada i amigable, amb bon ambient en el treball d'equip.

Descripció
Atenció al públic en gelateria japonesa, preparació de matèria prima artesanal, reposició de stock, ordenació i neteja del lloc de treball, bon ambient, condicions flexibles, on es prioritza el treball en equip i responsabilitat. Es valorarà el coneixement d'idiomes però no és requisit indispensable.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.