Operari/a de de neteja Industrial.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència en tasques similars. Molt valorable experiència amb maquinària industrial.

Descripció
Seleccionem OPERARI/A DE NETEJA INDUSTRIAL per centre ubicat a Sant Antoni de Calonge. Realitzarà tasques de neteja general de vestuaris, magatzems, lavabos, oficines i de les zones de producció. Jornada laboral de 20h/s distribuïdes de dilluns a divendres de 15.30h a 19.30h. S’ofereix retribució aproximada de 665 € bruts/mes per dotze pagues. Contracte inicial de 3 mesos amb possibilitat de pròrroga de 9 mesos. Disponibilitat d’incorporació immediata. Molt valorable experiència utilitzant maquinaria industrial.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.