Mosso de cuadra - Programa 30 plus (persones majors de 45 anys)

Oferta

Població
Vulpellac - Fonteta - Peratallada

Experiència / Requisits sol·licitats
Es valorara experiencia anterior en hipiques, tracte amb animals. Possibilitat de conduir maquinaria, tipus dumper.

Descripció
Treballador de mosso de cuadra. Funcions principals, fer boxes de cavalls, paddocks, donar pinso y altres feines relacionades amb pupilatge. Es treballen dissabte i diumenge, dies de festa setmanal dimarts i dimecres. El programa 30 Plus està orientat a persones majors de 30 anys, preferentment majors de 45 anys i/o aturats de llarga durada, que es troben a l'ATUR i inscrits com a DONO al SOC. Es realitzarà una formació obligatòria al inici del contracte laboral.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.