Ajudant/a de taller - muntador/a.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Persona amb moltes ganes d´aprendre i molta capacitat d´adaptació i recursos. Ha de tenir gran capacitat de treball i bona condició física. Disponibilitat d´horaris i possibilitat de viatjar puntualment. Valorarem sàpiga interpretar plànols bàsics, preferiblement amb experiència en el sector de la fusteria o fusteria d´alumini i amb coneixement i / o inquietuds per aprendre Imprescindible carnet de conduir B1.

Descripció
Som una empresa de disseny i fabricació a mida de sistemes i solucions d´exposició. Realitzem projectes a mida que inclouen un factor creatiu i variable important. Busquem una persona per que s’incorpori a l’equip de producció i muntatges per donar-hi recolzament Tocarà diferents tasques i funcions: Manipulació, tall, i mecanització de perfilaria d’alumini; instal•lacions bàsiques d’il•luminació amb LEDS, muntatge i instal•lacions d’exposicions i altres esdeveniments i altres tasques pròpies del taller.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.