Tècnic/a electricista - manteniment industrial (sector càrnic)

Oferta

Població
Albons

Experiència / Requisits sol·licitats
El perfil que estem buscant correspon a un/a professional que aporti formació mínima a nivell de CFGM o CFGS en Electromecànica, Electricitat Industrial, Manteniment i Serveis a la Producció i/o similar, i valorable que aporti coneixements complementaris en mecànica i pneumàtica industrial. Es valorarà comptar amb una experiència d'entre 1 i 3 anys ocupant un lloc de feina similar, en empresa amb producció contínua, valorable en empresa del sector alimentació, portant a terme la reparació d'averies prioritzant no aturar el ritme productiu.

Descripció
En dependència directa del/la Responsable de Manteniment de la planta de Vilamalla, la missió principal de la persona seleccionada serà la de portar a terme el manteniment, tant preventiu com correctiu, i la reparació de les averies, a nivell elèctric, de la maquinària i les instal.lacions de la planta. A més, portarà a terme la detecció i resolució d'averies intentant aconseguir que la producció no pari el seu ritme de treball i que no es malmeti producte. Per altra banda, també tindrà l'oportunitat de participar en els nous projectes de creixement de les instal.lacions.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.