AGENTS VENEDORS /RES DEPRODUCTES ONCE

Oferta

Població
Palamós

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible disposar de certificat de discapacitat reconeguda mínim del 33%, o Incapacitat de l'INSS Persones compromeses, amb facilitat de tracte amb la gent, responsables i orientades a aconseguir OBJECTIUS

Descripció
Es responsabilitzarà d’executar les activitats de comercialització i venda de productes de joc de l’ONCE •Mantenir el contacte directe periòdic amb clients habituals i atraure potencials clients (captació) •Informar i aconsellar al client sobre productes disponibles, dates de propers sortejos… •Cobrar i donar informació sobre la devolució de premis, si s’escau. •Aplicar els procediments administratius per fer la liquidació de la gestió de les vendes a la seva agència administrativa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.