Ajudant recepcionista y reservas per treballar a la recepció d' El Delfín Verde Costa Brava Resort durant la temporada d'estiu.

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
1 any Està cursant estudis de Turisme i tindré concepte bàsic de atenció al client Mínim 3 idiomas Disponibilitat viatjar

Descripció
Realitzar check-in i check-out, proporcionar informació i servei al client. Suport a altres departaments responent el telèfon i responent consultes per correo electrònic

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.