Representant d'Atenció al Client amb idiomes

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínima 1 any. Experiència prèvia en atenció al client o servei al client: cal que els candidats tinguin experiència prèvia en atenció al client, ja sigui en un entorn telefònic, per correu electrònic o en persona. Això demostrarà que tenen les habilitats necessàries per brindar un servei excepcional als clients. excel·lents habilitats de comunicació: es requereix que els candidats tinguin excel·lents habilitats de comunicació oral i escrita en espanyol i anglès, per poder oferir un servei eficient i professional als clients. capacitat per treballar sota pressió: hauran de tenir la capacitat de treballar sota pressió i saber portar situacions de conflicte amb calma i eficàcia, per oferir un servei consistent i professional als clients. habilitat per treballar de manera autònoma i en equip: s'espera que els candidats tinguin l'habilitat de treballar de manera autònoma i en equip, per brindar un servei eficient i efectiu als clients. coneixement bàsic de tecnologia i eines d'atenció al client: s'espera que els candidats tinguin un coneixement bàsic de tecnologia, informàtica i eines d'atenció al client, com a sistemes de tiquets, eines de xat en viu, i aplicacions de correu electrònic. coneixement fluid i funcional en els següents idiomes: - català: l'empresa està situada a catalunya serà un plus que el candidat tingui un bon nivell de català. - anglès: és necessari tenir un bon nivell d'anglès, ja que serà l'idioma principal de comunicació amb els clients internacionals i la resta de l'equip tècnic. - castellà: s'espera que tingui una excel·lent habilitat per a comunicar-se en aquest idioma.

Descripció
Busquem un Representant d'Atenció al Client amb entusiasme i habilitats excepcionals de comunicació per a unir-se al nostre equip, persones proactives, responsables i amb ganes de treballar. 1. Estarà a càrrec de respondre preguntes i resoldre problemes dels clients de manera eficient i amable en varis idiomes. 2. Haurà de proporcionar informació clara i precisa sobre productes i serveis als clients, i assegurar-se que entenguin tota la informació rellevant. 3. Haurà de resoldre els problemes dels clients de manera eficient i professional, utilitzant el seu coneixement i habilitats de comunicació per a trobar solucions adequades. 4. Haurà de registrar i reportar totes les interaccions amb els clients, incloent-hi preguntes, problemes i solucions, per a garantir un seguiment adequat i una historial complet. 5. Haurà de mantenir una actitud positiva i professional en tot moment, assegurant-se que els clients se sentin valorats i entesos. 6. Estarà treballant en un equip d'atenció al client i haurà de col·laborar amb els seus companys per a resoldre problemes complexos i assegurar-se que els clients rebin un servei excepcional.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.