Cambrer/a de barra.

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
Mínim 1 any Dinamisme i bona atenció al client alta agilitat operativa i orientació al detall Imprescindible treball en equip Dinamització d'un bon ambient laboral

Descripció
Experiència mínim d'1 any en un lloc amb alt volum de treball. Torns de tarda-nit. feina temporal de màxim 6 mesos. Busquem persona dinàmica, amb iniciativa, responsable i saber treballar sota pressió.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.