Cambrer de sala

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
Imprescindible coneixement dels protocols de sala i en l'atenció d'aquest tipus de client. Maneig de la safata. Protocols en el servei de vi. Haver treballat amb software de comandes (PDA). Possibilitat de contracte per caps de setmana i festius, o bé, per jornada completa.

Descripció
Experiència mínima de 2 anys en cambrer de sala. Restaurant gastronòmic on s'han de tenir en compte tots els detalls per donar el millor servei al client. Persona àgil i proactiva, habituada a treballar en entorns que requereixen rapidesa, treball en equip i ganes d'aprendre.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.