Ajudant Cambrer/a SALA

Oferta

Població
Gualta

Experiència / Requisits sol·licitats
Experiència mínim d'1 any com a ajudant de cambrer/a i en altres treballs relacionats amb la restauració i el tracte al client. Maneig de safata. Persona àgil i proactiva, habituada a treballar en entorns que requereixen rapidesa, treball en equip i ganes d'aprendre. Possibilitat de contracte per caps de setmana i festius, o bé, per jornada completa.

Descripció
Ajudant al cambrer/a en la preparació i servei de menjars i begudes. Haurà d'ajudar amb totes les tasques de tancament de cada servei en tema de neteja i reorganització del menjador. Proporcionar aliments i begudes a mesura que són requerides en el servei de menjador. Remuntar taules i reposar les peces necessàries de cristalleria, vaixella, coberteria, i llenceria. Iniciativa.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.