Cuiner/a, Cap de Partida - persona dinàmica, seria, responsable i amb experiència en cuina.

Oferta

Població
La Bisbal d'Empordà

Experiència / Requisits sol·licitats
por valorar

Descripció
Busquem cuiner/a Cap de partida, feina estable pel Restaurant i espai d'esdeveniments del nostre Hotel Castell d'Empordà (La Bisbal), sota la supervisió del Cap de cuina treballarà realitzant les següents tasques: * Preparació d' aliments i "Mise en Place" * Elaboració i producció dels plats segons las pautes establertes. * Facilitar la informació entre un torn i l'altre. * Mantenir neta la partida, congeladors i magatzem. * Col·laborarà en tot ho necessari, garantint la qualitat i servei a les diferents partides. Realitzarà les seves funciones polivalents en els diferents serveis i partides. 8 horas diarias con 2 días libres

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.