Cap de banquets per hotel a Torroella de Montgrí

Oferta

Població
Torroella de Montgrí-L'Estartit

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits mínims -Experiència com a cambrer, preferiblement en hotels -Experiència mínima de 3 anys en un lloc de característiques similars -Formació a Hostaleria. -Coneixements de vins -Ofimàtica a nivell d'usuari/ària COMPETÈNCIES -Persona organitzada i planificada -Capacitat de lideratge -Flexible -Presa de decisions

Descripció
CAP BANQUETS. pel nostre hotel PALAU EL MIRADOR. Un preciós hotel situat a Torroella de Montgrí (província de Girona) en un indret que destaca per formar part d'un entorn natural privilegiat i pel conjunt d'edificis arquitectònics. MISSIÓ -Supervisar tots i cadascun dels aspectes d'un esdeveniment o banquet. Assegurar-ne el bon ús, la preparació i el servei d'aliments i begudes, així com la uniformitat, la bona presentació i la disciplina del personal que es troba a càrrec seu. FUNCIONS -Muntar la sala per a casament, -Realitzar l'inventari mensual de begudes, -Trucar als extres per als dies de casament, -Dirigir el servei de casament, -Responsable del bon estat de magatzem, office i sala de banquets, -Dur a terme el servei de prova de menú dels nuvis.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.