Recepcionista per hotel de 4 estrelles.

Oferta

Població
Calonge-Sant Antoni

Experiència / Requisits sol·licitats
Requisits: Titulació mínima: Grau en Turisme o estudis similars Experiència d'1 any en posicions similars Residència: Província vacant Idiomes: català, castellà, anglès i francès. Altres idiomes seran valorats. Habilitats comunicatives, organitzatives i de treball en equip.

Descripció
Vols formar part d'un equip jove i dinàmic? El Park Hotel San Jorge de 4**** superior busca RECEPCIONISTA. L'hotel forma part del grup ESCAMPA, amb hotels a Platja d'Aro, Calonge i Barcelona, amb la principal missió d'oferir servies i experiències de màxima qualitat que aportin la satisfacció de la nostra clientela. Quines seran les teves responsabilitats? - Atenció al client - Atenció telefònica i de correus electrònics - Check in i check out - Gestió de reserves - Col·laborar en la consecució d'objectius de venta (up-selling i cross-selling), oferir ajuda a altres departaments i ser una persona proactiva - Mantenir una comunicació efectiva amb els/les clients/es i amb els/les companys/es, gestionar les queixes i la resolució de problemes, coordinar els treballs de manteniment i neteja d'habitacions - Arqueig de caixa - Tasques administratives Què t'oferim? - Jornada laboral de 40h. a la setmana - Torns rotatius - Salari segons conveni - Incorporació immediata - Ser part d'aquest gran família, aprendre i créixer professionalment.

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.