Cambrer de sala torn partit per la temporada

Oferta

Població
Santa Cristina d'Aro

Experiència / Requisits sol·licitats
Busquem una persona proactiva, treballadora en equip, amb coneixements d'hosteleria, per tal de formar part de l'equip de sala des d'abril a setembre.

Descripció
Mantenir ordenat i net l'espai de menjador, muntar-lo per els serveis, atendre les reserves de grup, en la gran majoria. Fer els serveis agradables i fluids, atenents a les aal·lergies i intoleràncies alimentaries. El horari sol des de 12 a 16 i de 18 a 22, amb dos dies de descans setmanals

Si trobes interessant alguna de les ofertes de feina publicades et pots registrar a l'Empordà Professionals i els nostres tècnics podran vincular el teu currículum a les ofertes relacionades amb el teu perfil professional. Quan el teu currículum ha estat preseleccionat i enviat a una empresa, t'ho comunicarem per correu electrònic perquè estiguis informat i alerta al telèfon. Només faltarà que l'empresa et contacti directament.

Si cerques professionals et pots donar d'alta com empresa a l'Empordà Professionals i publicar les teves ofertes. Et posarem en contacte amb persones que compleixin els requisits que necessitis, de manera ràpida i personalitzada.